• asd

16. juni 2023Nex-Gen News
 
Porselensfliser av tre blir stadig mer populære blant huseiere og designere for deres unike kombinasjon av naturlig skjønnhet og holdbarhet.Med sine høykvalitetsmaterialer, mote-fremad design og enkle vedlikehold, er treporselensfliser et utmerket valg for alle som ønsker å legge til eleganse og funksjon til boarealet. 

Høy kvalitet.Porselensfliser av tre er laget av sterk og slitesterk keramikk og gir en langvarig løsning for alle rom i hjemmet ditt.Flisen er motstandsdyktig mot riper, flekker og falming, noe som gjør den ideell for områder med mye trafikk som kjøkken og bad.Du kan være trygg på at flisene dine vil forbli vakre i årene som kommer.
 
Enkel å vedlikeholde.Vi trenger ikke mange fancy verktøy eller dyre rengjøringsmidler til porselensfliser av tre.Denne funksjonen med lite vedlikehold er spesielt attraktiv for travle huseiere som ønsker å nyte fordelene med tregulv uten bryet med konstant vedlikehold.
 
3 Nedre Butget.Enkel å installere, vedlikeholde som sparer deg for tid og krefter og også penger.Hvis du ønsker å forbedre hjemmets stil og samtidig forbedre holdbarheten, bør du vurdere å velge porselensfliser av tre for dine gulvbehov.
 
4 Motedesign.Porselensfliser av tre kan også skilte med mote-forward design.Flisene har den naturlige teksturen og teksturen til tre, noe som gir det et rustikk, men tidløst utseende.Som Pinewood og OAK.
 
 
Porselensfliser i tre
Pinewood
EIK.
 xv (1)
Nex-Gen treflisserie: FURU, Smooth Grip finish, Størrelse 200x1200mm
xv (2)
Nex-Gen treflisserie: FURU, glatt grep, størrelse 200x1200 mm

xv (3)
Nex-Gen treflisserie: EIK, utvendig finish, R11, størrelse 200x1200mm

xv (4)
Nex-Gen treflisserie: EIK, Matt finish, R10, Størrelse 200x1200mm


Innleggstid: 17. juni 2023