• asd

Nex-Gen | Oloa tu'ufa'atasia totonu ma fafo, tele talosaga e su'esu'e atili ai avanoa

Aperila 23,2023Nex-Gen News  
O le 133rd Canton Fair i le 2023 na matua manuia.
Na aumai e Nex-Gen se faasologa o oloa fou i le Canton Fair e suʻesuʻe faʻatasi ai faʻaoga eseese ma faʻapitoa o avanoa i totonu ma fafo.

|Le ta'uta'ua ua pa'u
O le fa'aaliga Nex-Gen o lo'o i le Hall 9.2, G23-24 o le Canton Fair.O le lanu atoa o le hall e lanu enaena, ma o le laupapa faʻailoga o loʻo i Tiffany blue, Space aesthetics ma brand proposition.
I lenei Canton Fair, na tosina mai ai e Nex-Gen le tele o tagata faʻaalia e taofi ma tofo i ona foliga o oloa o le "tele-mafiafia + tele-vaega + tele-lanu", ma o le siosiomaga i luga o le vaaiga sa mafanafana.

vvc (1)
vvc (2)

O le tulaga ese o le anti-slip glaze-Smooth Grip ma le Carving Glaze tekinolosi ma le tele o oloa fou e faʻaalia uma e faʻaalia ai le agaga o le lelei ma le faʻafouina o le tupulaga fou i suʻesuʻega ma atinaʻe oloa.

vvc (3)vvc (4)

▴ O'OGA VAVE

O le tele o fa'asologa o oloa fou na fa'aalia i lenei taimi, e aofia ai elemene e pei o maa masani ma maa talatala, fatu laupapa fou ma matagofie, ma vali ata matagofie ma toafilemu.O le sitaili faigofie ae o oloa ta'ito'atasi na avea ma fa'ailo o le fa'aaliga.
 
O le oloa e tuʻufaʻatasia foliga maualuga, maualuga ma maualuga le faʻatinoga, ma o lona malosi e alu ese mai le liʻo.Ua tosina mai ai le tele o tagata fa'atau mai fafo ma fa'aaliga mai le atunu'u atoa e asiasi ma fa'atalanoa.O le vaaiga e tumu i tagata ma o le vaaiga e matua vevela lava.

vvc (5)
vvc (6)
vvc (8)
vvc (9)
fvc-7
vvc (10)

▴ E lauiloa tele le fale fa'aaliga


Taimi meli: Apr-24-2023